PARMAHARJUN JUMPAT

Hei !

Korona pandemia ei ota laantuakseen täällä Varsinais-Suomessakaan. Sen vuoksi emme näillä näkymin voi kokoontua Maaliskuussakaan yhteisiin kunto-iltoihin Parmaharjulle. Toivottavasti rokotukset Covid 19 virusta vastaan saadaan hoidettua mahdollisimman nopeasti. Kevät alkaa edetä näillä näkymin aimo harppauksin. Rajoitukset saattavat purkautua Maalis-Huhtikuun vaihteessa mutta koska ollaan jo lähellä kevään sesongin alkua näyttäisi järkevältä että tämän kevään osalta maanantai-illan keskitetyt jumpat parmaharjulla perutaan. Jos tapahtuu jotain poikkeavaa kerromme siitä näillä sivuilla.

Myös vastaan mahdollisiin kysymyksiin,puh 0400-484120 /Timo.

Itsestään selvää on, että liikunta on aina hyvästä ja tässä tilanteessa jokainen omatoimisesti harrastaa sitä huomioiden koronan tuomat rajoitteet.

Hyvää Kevättä !