Liedon Maamiesseura järjestää torstaina 13.7.2023 klo 14:00 alkaen pellonpiennarpäivän. Alla tarkempi ohjelma. Lähdemme Liedon Korsutuvalta bussilla kiertämään peltoja ja palaamme samaan paikkaan iltaa viettämään. Perinteiseen tapaan kierrämme Lietolaisia lohkoja ja arvioimme sadon muodostusta sen hetkisten tietojen varassa. Tällä kertaa retken teemana on erikoiskasvit. Vierailemme muun muassa sipulipellolla, viskimallaslohkolla, herne-kumina -kasvustossa ja sokerijuurikaspellolla. Matkassa mukana Borealin asiantuntija Jukka-Pekka Mikkola, sekä NHK-keskuksen asiantuntijat. Kannattaa tulla mukaan kuulemaan kasvustoista ja kaupallisista mahdollisuuksista.

Tervetuloa mukaan

Alustava ohjelma:

14:00                Liedon Korsutupa alkukahvit + Borealin puheenvuoro

14:30                Bussilla kohti ensimmäistä kohdetta

14:40 – 18:00  Kasvustokierros

18:15                Ruoka + NHK keskuksen puheenvuoro

19:00                Savusauna + Vapaata seurustelua

22:00                Ilta päättyy